Cita obligada per a tot bon gurmet, Quílez té una inabastable oferta de vins i embotits i tota mena de delicadeses, com ara la crema d'oli. La seva carta de ginebres inclou més de 200 varietats. Però el mític 'colmado' ubicat a la Rambla de Catalunya abaixarà la persiana probablement abans de finals del 2014 com a conseqüència de l'augment dels lloguers a què obliga la llei d'Arrendaments Urbans.
El Colmado va obrir a l'Eixample el 1940, i Julián Quílez, originari de Valladolid i amb experiència com a dependent a les Mantegueries Simó, temptava els vianants amb l'olor dels grans de cafè que cremava per ambientar el local. El 1974 Andrés Lafuente –provinent de las Mantequerías Leonesas de Madrid– va prendre el relleu al capdavant de la botiga. El servei personalitzat amb dependents vestits amb guardapols de milratlles en blanc i blau i la clàssica caixa són, amb les prestatgeries cucurulles de productes, els trets distintius de la casa.