L'Atelier Barcelona és una escola i també pastisseria situada entre les millors de la ciutat. La bona qualitat dels ingredients és una de les notes distintives de L'Atelier i el rerefons d'alta cuina dels seus propietaris, Ximena Pastor i Eric Ortuño.
Quan arriba Nadal, l'Atelier Barcelona es vesteix per l'època i combina el millor de la tradició amb una pinzellada d'innovació. Tenen tota mena de tortells, però enguany han triomfat amb una exhibició de creativitat: un tortell anomenat Roscottone Gold, inspirat en un lingot d'or, amb una massa de panettone amb una barreja de gingebre, caramel i cremós de xocolata Dulcey. El toc final són làmines d'or que el coronen. Això els ha valgut el premi a Millor Tortell de Reis Creatiu. Aquest Nadal comencen una col·laboració amb Käthe Wohlfahrt, gegant artesà de la decoració nadalenca. En 20 caixes de tortells hi haurà una peça de col·lecció de regal d'aquesta marca alemanya. També hi trobareu, esclar, tortell tradicional i fins i tot 'galette de Rois'.