Es troba a un enclavament privilegiat. A cinc minuts del centre més bulliciós del Poble-sec, tocant gairebé amb el verd del parc de la Primavera, a la cantonada del passeig de Montjuïc i de Nou de la Rambla.
El local és un petit santuari del bon viure: les vidrieres vomiten llum diürna a l’interior, un jardinet vertical penja d’una paret, el mobiliari de fusta és senzill i deliciós, música de qualitat de fons... Definitivament en aquest espai s’hi està de conya.
I s’hi menja encara millor. El Seco ha decidit enriquir la seva oferta, pujant el nivell d’una carta nocturna que es basa en aliments ecològics km 0 i juga amb una relació qualitat-preu immillorable. Els propietaris han volgut apropar els nous plats a la filosofia del seu germà, el magnífic restaurant vegetarià Rasoterra (Palau, 5), i s’hi han esmerçat: gyoza de verdures saboroses, un cebiche de verdures que ens va posar els ulls en blanc, una ensalada russa amb algues sensacional, o un ou escalfat amb bacallà, espàrrecs i patates, de traca, en són alguns exemples.
El millor és que també han afegit una oferta de còctels molt llaminera per completar el gir nocturn del nou Seco. No obstant això, no només a la nit passen coses en aquest santuari: l’espai es pot gaudir a qualsevol hora del dia i en qualsevol format. Al Seco es pot esmorzar, fer un cafetó, fer un vermut, dinar un entrepà ràpid, sopar com Déu mana amb la parella... I tot amb la certesa que el que has ficat al teu estómac és precisament el que la teva salut necessitava. Més que una taverna, el Seco és un estat d’ànim.