Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pop-up Omotesandō Plants
Omotesandō PlantsPop-up Omotesandō Plants

Aquestes són les 'roses eternes' que es vendran per Sant Jordi a la Rambla de Catalunya

Les flors es conserven gràcies a un procés de preservació en què se substitueix la seva sàlvia i aigua per un líquid preservant

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Ja quasi arriba la festa predilecta de molts catalans, Sant Jordi. I és que, la diada que omple els carrers d’activitats, de llibres, de roses i, sobretot, de molt d’amor, ens sotmet a la gran majoria a un estat d’alegria profund. Tanmateix, hi ha una imatge que ens pot entristir: veure roses pansides al final de la jornada. Si us plau, si sabeu que no arribareu a casa en hores, no accepteu roses. Potser trenqueu el cor a algú, però no participareu en una massacre floral. A menys que us en regalin d’artificials, és clar. Una rosa de metall, o de fusta, o de vidre, pot viure eternament. 

Les que també perduren en el temps són les roses d’Omotesandō Plants, que des de fa tres anys posen a la venda per Sant Jordi la 'rosa eterna', que dura en el temps gràcies a un procés de preservació en què se substitueix la seva sàlvia i aigua per un líquid preservant natural. La peça es podrà comprar el 23 d’abril a la pop-up d’Omotesandō, que enguany es torna a instal·lar a Rambla Catalunya amb Còrsega, des de les 9 h fins a les 21 h. Els models de la 'rosa eterna' que es podran adquirir a la paradeta seran la 'garden rose', presentada dins una cúpula de cristall per un preu de 55 euros, i la 'crystal rose', plantada en un test amb molsa i per un preu de 35 euros. 

Garden Rose
Omotesandō PlantsGarden Rose

Una pop-up convertida en jardí

La botiga efímera d’Omotesandō promet cridar l’atenció d’aquells que es passegin per l’Eixample durant la diada, ja que la marca ha decidit instal·lar un jardí de flors artificials creades d’espuma a la seva paradeta i una 'màquina de roses' on tothom que ho vulgui podrà jugar a aconseguir una rosa. A més, també vendran el llibre 'Kokedamas y jardines', escrit pel fundador de la marca Joan Català. 

Què és la kokedama? 

Literalment, 'kokedama' significa ‘bola de molsa’, però s'entén com aquella tècnica artesanal en què s’elimina el test i el substrat d’una planta i se substitueix per una bola folrada de molsa. Es tracta d’una tècnica japonesa de cultiu en la qual no s’utilitza cap eina de jardineria i es busca l’harmonia entre l’estètica i l’ecologia. 

Kokedama
KokedamaOmotesandō Plants,

NO T'HO PERDIS: Les millors activitats per celebrar Sant Jordi a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat