Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'editorial Taschen obre la seva primera botiga efímera a Barcelona

Es tracta d'una botiga pop up que estarà oberta com a mínim un mes i on trobareu els millors llibres de l'editorial i edicions limitades

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Només hi ha una dotzena de botigues Taschen repartides pel món (Londres, Berlín, Hong Kong, Miami, Madrid...) i ara podem anunciar que també han obert a Barcelona. Es tracta d'una pop up, una botiga efímera que ocupa el local de 250 m2 on Jaime Beriestain tenia la seva 'concept store', al carrer Pau Claris, 167 i que podeu visitar cada dia d'11 a 20 hores.

Va aixecar la persiana el 20 d'abril i estarà oberta fins al 16 de maig, "si podem allargar i tot va bé, allargarem", ens explica Jesús Martinell, responsable de Brain & Retail de Taschen.

L'editorial alemanya, especialitzada en llibres sobre arquitectura, art, disseny, fotografia i cinema, ha escollit aquesta data pròxima a Sant Jordi per fer la seva primera incursió a Barcelona. Aquí podrem trobar els millors llibres i novetats de Taschen així com edicions limitades per a col·leccionistes.

Tienda pop up de Taschen en Barcelona
Foto: Taschen

A més del seu arsenal de llibres, entre els quals destaquen el 'Tarot' de Dalí, l''Obra completa de Velázquez', 'The ultimate sneaker book' (per als fanàtics de les sabatilles esportives) i 'Gènesi', del fotoperiodista Sebastiao Salgado; de les parets de la pop up pengen impressionants fotografies de Neil Leifer a Mohamed Ali, peces d'Ai Weiwei i d'Annie Leibovitz.

Per regalar veritables obres d'art per Sant Jordi o perquè sí!

NO T'HO PERDIS: Les noves llibreries de Barcelona que has de visitar.

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat