Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Museu Egipci
Foto: Instagram / @museu_egipci

El Museu Egipci de Barcelona serà gratis només per un dia per celebrar el seu 30è aniversari

També s'hi duran a terme dues visites guiades i tallers de franc per a tota la família

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona està plena d'exposicions per a tots els gustos: de fotografia, d'art, immersives... Visitar les propostes d'alguns dels museus de la ciutat sempre és un bon pla, però encara ho és més si es pot fer gratis. El Museu Egipci farà una jornada de portes obertes completament de franc el pròxim 13 d'abril per celebrar el seu 30è aniversari. Durant tot el dissabte, l'entrada al museu serà gratis i podreu gaudir de dues visites guiades, també de franc, amb les que viatjareu més de 3.000 anys enrere: la primera serà a les 11 h en català i la segona a les 17 h en castellà.

A més de les visites, el museu també organitzarà tallers de jeroglífics per gaudir en família mentre descobriu la misteriosa escriptura de la civilització egípcia. Les entrades per a les visites guiades i les activitats ja s'han esgotat, però l'accés al museu serà lliure i no es necessitarà reserva prèvia per descobrir la seva exposició permanent amb 1.260 peces, tot i que es controlarà l'aforament dins l'espai.

Museu Egipci de Barcelona
Foto: Museu Egipci de Barcelona

Un dels museus egipcis de referència a Europa

El Museu Egipci de Barcelona i la Fundació Arqueològica Clos tenen una de les millors col·leccions d'objectes de l'Antic Egipte d'Europa. Els 2.000 metres quadrats del museu acullen milers de peces que recorren uns 3.000 anys de cultura egípcia, una col·lecció que inclou estàtues religioses, sarcòfags, utensilis de la llar i molt més. El museu acull exposicions temporals i itinerants com 'Ptolomeu, faraó d'Egipte', la darrera que va acollir l'espai, així com d'altres permanents, com la seva espectacular col·lecció. La mostra permet conèixer la figura del Faraó, però també la joieria i la cosmètica i l'erotisme de l'Antic Egipte. 

L'exposició immersiva sobre Egipte per excel·lència

El passat 15 de setembre va aterrar a Barcelona l'exposició més visitada de l'Estat. L'Ideal Centre d'Arts Digitals de Barcelona acull 'Tutankamon', una experiència immersiva que transporta els visitants a l'antic Egipte de 3.400 anys enrere. La mostra inclou projeccions de 360 graus que mostren els temples, els tresors i els secrets de l'antiga civilització egípcia, una experiència que ja han visitat milers de persones des que va arribar a la ciutat. Si voleu anar-hi, les entrades encara estan disponibles a la pàgina web de l'Ideal.

Exposició Tutankamon Ideal
Foto: Ideal, Centre d'Arts Digitals

NO T'HO PERDIS: Els museus de Barcelona que obren gratis el diumenge

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat