Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Balloon Museum, 'Emily in Paris' S3 E7
Foto: Netflix Balloon Museum, 'Emily in Paris' S3 E7

L'espectacular exposició immersiva de globus d''Emily in Paris' arriba a Barcelona (i les entrades es poden reservar a meitat de preu)

La mostra inclou 17 obres diferents com grans instal·lacions i escultures inflables amb l'aire com a element protagonista

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les exposicions immersives han arribat a la ciutat per quedar-s'hi. Barcelona s'ha omplert d'espais que permeten als espectadors submergir-se dins de les seves obres preferides, com l'exposició 'Sorolla, una nova dimensió', o viatjar 3.400 anys enrere amb la mostra 'Tutankamon'. Fa uns dies vam anunciar que a la llista també s'afegia 'Bubble Planet', una nova exposició on podríeu nedar entremig de centenars de bombolles i ara, la ciutat n'acollirà una altra de molt similar en què, en lloc de bombolles, els globus seran els protagonistes. Després de trepitjar ciutats com Nova York, Londres, Atlanta i Madrid, entre d'altres, el Balloon Museum aterra a Barcelona i es podrà veure de l'1 de maig al 15 de setembre al Palau Victoria Eugenia, al número 7 de la plaça de Carles Buïgas.

L'empresa que hi ha al darrere organitza diverses exposicions d'art contemporani que giren al voltant de l'aire com a element protagonista. Actualment, se'n poden visitar algunes com 'Let's fly', a ciutats com Los Angeles i Miami; 'Emotion air', a Brussel·les i Roma; i 'Pop air', a Nàpols, Berlín i ara, també a Barcelona. 'Pop air' és un recorregut immersiu que situa l'espectador al centre de l'experiència mentre interactua amb les obres de diversos artistes que han tractat l'aire i la seva contenció a través de formes i materials inusuals. L'espai acull diferents estructures artístiques com grans instal·lacions, escultures inflables, obres interactives i digitals. A més, tothom podrà aprofundir en la història de l'art inflable amb una galeria de vídeos que hi haurà al final del recorregut.

A l'exposició hi participaran 15 artistes entre els quals es troben Hyperstudio, Cyril, Michael Shaw, Pepper's Ghost i Filthy Luker. Tot i que les entrades encara no estan a la venda, la pàgina web permet registrar-se als usuaris que vulguin visitar l'exposició quan s'estreni amb un 50% de descompte sobre el preu original de l'entrada. El preu exacte encara no se sap segur, però no variarà molt del que les entrades de l'exposició de Madrid: 20 euros per als adults i 16 euros per als menors d'entre 4 i 12 anys. 

Balloon Museum
Foto: Balloon Museum

Una exposició d'aire esculpit i interactiu

La iniciativa del Balloon Museum va néixer de la mà de curadors d'exposicions d'art contemporani que volien fomentar artistes nacionals i internacionals que utilitzen l'aire com a element central del seu treball. Fins ara, el projecte ja ha trepitjat més d'una desena de ciutats d'arreu del món i preveuen també arribar al continent asiàtic en els pròxims mesos. L'objectiu de totes les exposicions de Ballon Museum és crear art en moviment que es pugui tocar i permeti experimentar tant als més petits com als adults. La iniciativa ja ha rebut diversos reconeixements com al Millor format original al certamen d'esdeveniments BEA World Festival 2022 i ha aparegut a la tercera temporada de la sèrie de Netflix 'Emily in Paris'.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat