Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bridal Fashion Week vestits
Foto: Rita Roig

Una gran passarel·la de 150 vestits de núvia de disseny aterra a Plaça Espanya

La iniciativa presentarà cada dia 30 peces diferents de diversos dissenyadors catalans per la Bridal Fashion Week

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La 080 Barcelona Fashion, la setmana de la moda de la ciutat, va tancar la seva 33a edició amb una xifra rècord: 16.000 assistents van veure les noves col·leccions dels 24 dissenyadors participants. Malgrat que ja fa uns dies que vam acomiadar la 080, la moda no ha marxat de la ciutat. Aquest dimecres 17 d'abril ha donat el tret de sortida de la Barcelona Bridal Fashion Week, que omplirà la Fira de Barcelona de Montjuïc de la millor moda nupcial de disseny. Tot i que a les desfilades només s'hi pot entrar amb invitació o acreditació, per primer cop es poden veure alguns dels dissenys completament gratis.

Barcelona Bridal Fashion Week
Foto: Rita Roig

Si us apropeu a les portes de la Fira de Barcelona i aixequeu el cap, podreu veure una cinta mecànica de 100 metres de llargada i sis d'alçada amb diversos vestits de núvia penjats. La cinta dona voltes sobre si mateixa i d'ella pengen 37 vestits dissenyats per un dissenyador català diferent, que canviaran cada dia. L'estructura es troba en mig del carrer i és accessible i gratuïta per a tothom i estarà disponible des d'aquest dimecres 17 fins al pròxim dilluns 22 d'abril.

Barcelona Bridal Fashion Week
Foto: Rita Roig

Alguns dels 150 vestits que s'exposaran pertanyen a col·leccions que desfilaran durant els dies de l'esdeveniment, mentre que d'altres han estat dissenyats per professionals aliens a la fira. Si voleu veure les desfilades completes, aquest any també podreu fer-ho per 'streaming' a través del canal de YouTube de la Barcelona Bridal Fashion, on es retransmeten totes en directe.

Un dels esdeveniments de moda nupcial més importants del món

La setmana de la moda nupcial de Barcelona és un dels esdeveniments més importants del sector de tot el món. Aquest any, entre el 17 i el 20 d'abril, desfilaran sobre la passarel·la més de 900 peces de 37 firmes d'arreu del món com The Atelier by Jimmy Choo. A més de les desfilades, del 19 al 21 d'abril també se celebrarà el 'trade show', una mena d'expositor de l'esdeveniment que reunirà 367 firmes, de les quals el 76% són estrangeres.

Barcelona Bridal Fashion Week
Foto: Barcelona Bridal Fashion Week

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat