El menjar de carrer comença a generalitzar-se a Barcelona. Un dels exemples d'aquest èxit és l'Street Food Born: un projecte gastronòmic de l'associació Barcelona Born Gourmet, formada per alguns dels millors restaurants i botigues gastronòmiques del barri.
Després de l’èxit de la segona edició, el Born Street Food convertirà de nou la Plaça Pla de Palau en un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona fent que 14 xefs portin les seves cuines a peu de carrer en una proposta gastronòmica oberta al públic, amb showcookings en directe i plats preparats al moment.
Per a l’ocasió, els xefs de cada restaurant cuinaran en directe plats com l’entrepà de pop rostit amb formatge gamoneu i allada tradicional (Llamber Taverna Gastronòmica); entrepà de ploma ibèrica amb cremós de formatge El Put; (Bodega La Puntual); xoriço ibèric pur de bellota a la planxa (Bar Ángel) o la rajada en adob ‘sanluqueño’ i allioli d’all (Restaurant Estimar). També podreu tastar l'assortit de formatges (Vila Viniteca); el taco de cochinita pibil i salsa xnipec (Oaxaca); l'arrossejat de fideus negres de la Llotja de la Barceloneta (1881 per Sagardi); o el pulled Pork (Pork ... Boig por tu!). Si encara us queda gana, no us perdeu les sardines a la graella amb pebrot escalivat (Euskal Etxea); el pork buns 2.0 (Sagàs); l'entrepà de filet de vaca vella a la graella amb piquillo confitat (Sagardi); el bonítol del Cantàbric en escabetx (Orio) i els musclos al txakolí de Getaria (Golfo de Bizkaia).
El Born Street Food estarà obert des del divendres 17 de juny fins al diumenge 19 de juny, de les 12 h fins a mitjanit.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
Discover Time Out original video