El Born Voraz, restaurant de l’hotel Districte Born, és al centre del carrer de la Princesa: la línia tel·lúrica per on passen tots els turistes. El director del restaurant, en Rodrigo, i el xef, en Leandro (els dos argentins), s’han proposat una cosa que al barri és pràcticament una entelèquia: donar menjar que estigui bé a bon preu. “No volem caure en la rutina, dediquem molt temps al menú, fugim de la llonza amb patates”, explica el xef. I de fet és un restaurant d'hotel, sí, però tota la seva oferta està destinada a pescar clients entre els locals.
De fet, són un restaurant d’hotel però es porten com una casa de menjars: menú del dia a 12,80 €, cada dia diferent. Hi manen la cuina de cullera i la temporada del producte. Vegeu un remenat de botifarra amb carxofes boníssim, o una fideuà melosa de bacallà, on el bacallà desfet s’arremolina en un magma salat suau de tinta i allioli. “No ens ficarem en esferificacions, ens interessa treure el màxim partit d’un bon producte”, diu Rodrigo.
La canya és or líquid a 1,60 € (en Rodrigo va obrir el Bar Mut) i en cap de setmana hi ha arrossos de festa major en un menú de 15 €, i tot el dia tapes tan mimades com el menú. I una terrassa secreta, amb còctels ben fets a preu de cubata de barri.