Ressenya

El Passatge del Murmuri (TANCAT)

3 de 5 estrelles
  • Restaurants | Mediterrània
  • preu 2 de 4
  • Eixample
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

En una zona on és excessiva i mediocre l’oferta per a turistes, la gent del barri s’alegrarà amb la renovació del Passatge, el restaurant de l’hotel Murmuri, a la Rambla de Catalunya.

Giussepe Palo i els seus socis Eduard Puiggròs i Carolina Murtra s’han fet càrrec de la direcció d’aquesta oferta inicialment de caràcter tailandès, ara abocada cap a una proposta mediterrània i, sobretot, barcelonina.

El jove i entusiasta equip ha practicat una selecció dels millors ingredients de proximitat i temporada per recrear una carta que ofereix plats de sempre amb un “aire més fresc”, comenta Pepe Palo.

En un bon ambient podem gaudir de l’amena vista del passatge, passarel·la de gent guapa, variada i divertida. La lluminositat natural de dia i la calidesa de la seva il·luminació nocturna fan del Passatge un lloc ideal per a vetllades romàntiques.

Entre les propostes n’hi ha dues d’importants: els platets per compartir, molt de moda, i el plat du jour, fórmula afrancesada, amb la qual podem menjar variat cada dia i a preus raonables.

Per exemple: el dia de la nostra visita, dimecres, vam assaborir una guatlla en escabetx, ben adobada, amb una amanida de mesclum, tomàquet i mozzarella, postres i beguda per 15,50 €. La fórmula canvia cada setmana, però aquesta hi havia, a més, galta d’ibèric estofada, arròs guisat de conill i bolets, i sèpia de platja a la bruta.

Entre els platets a compartir optem per les braves El Passatge (5 €) i les anxoves ‘00’ del Cantàbric, a 2,50 € la unitat. També hi ha croquetes, pernil i gambes de Palamós per compartir. Seguim després amb un garrí, ben preparat pel xef Pablo Felgueroso.

Una peça abundant d’Aranda, de pell ben cruixent, amb la carn tendra i sucosa, i acompanyat amb un chutney de mango. Un encert. Els amants del peix tenen ara al Passatge la possibilitat de no haver de traslladar-se a la Barceloneta.

Són peces salvatges fresques del dia. I el rellom de tonyina, amb bolets de temporada i alls tendres, és una de les ofertes de més acceptació.

L’arròs melós de la Barceloneta també és un altre dels plats que està tenint el seu èxit, així com el turbot amb escopinyes amb suquet i tirabecs. La carta de vins està ben elaborada, i ofereix varietat i bon preu. I segons va prometre el responsable, “s’hi incorporaran altres vins, la renovació serà permanent”.
–Marcelo Aparicio.

Detalls

Adreça
Rambla de Catalunya, 104
Eixample Esquerre
Barcelona
08008
Transport
Diagonal (Línies: L3-L5)
Preu
20-25€
Horaris
13 a 16 h de 20 a 23,30
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà