Un clàssic de Barcelona que ens passa la mà per la cara amb totes les de la llei. És molt probablement l’únic restaurant de la ciutat amb un sommelier de cerveses. Es diu Edgar i en sap un niu. És capaç d’oferir-te tot un dinar amb una cervesa diferent per a cada plat que tastis. També ofereix menús de degustació amb cervesa i classes per a grups que tinguin ganes de saber-ho tot sobre aquesta beguda. L’Edgar us cantarà la carta, que va variant. Els plats es centren en el bon producte, de temporada. I sempre tenen un toc i un acabat suggeridor. Dos exemples: peus de porc a la planxa amb verduretes i bolets de temporada, i tonyina i poma àcida, gingebre, llima i pebre de Sichuan.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Diputació, 201
- Eixample Esquerre
- Barcelona
- 08011
- Transport
- Universitat (Línies: L1-L2)
- Horaris
- Dl. a ds. de 13 a 15.30 h i de 20.30 a 23.30 h
Discover Time Out original video