Fa anys que exerceix de far gastronòmic de l’entorn del mercat del Born un restaurant asturianocatalà, on les faves i el cabrales s’uneixen al mar i muntanya o la botifarra. A la carta sòlida hi podreu trobar fabada asturiana (esclar!), llobarro amb samfaina, pil-pil de pebrots del piquillo i miniverdures, i filet de vaca amb crema de cabrales, iuca fregida i puré de poma, per exemple. I de postres? Sorbet de sidra, poma i mandarina. La carta líquida us farà molt feliços; la selecció de vins és de les millors del barri. Hi veureu una secció batejada com a eno-boges en què les principals enòlogues d’Espanya són les protagonistes.
A més, el 2023 Heras es va associar amb el xef barceloní Ángel Palacios, un veterà que ha treballat amb Heras en alguns dels millors restaurants del món. Heras i Palacios aprofundeixen en la seva filosofia 'slow food' sense moure ni un pèl de la seva poderosa identitat gastronòmica: vegeu la taula de patés i embotits –de producció pròpia!– on la proteïna animal km 0 es guarneix amb sabors asturcatalans, amb elaboracions com un foie amb picada de fruita seca i ratafia o un patè de campanya amb porc de Cal Tomàs.