Entre tanta exaltació andina, el director de cinema Paco Toledo (Can Tunis, Premi Nacional de Cinema) rebaixa una mica el to: “El Perú s’ha atribuït la cuina de l’Imperi Inca i té una cuina molt potent. Però és post hispànica: van ser els espanyols els que van portar la llimona i el coriandre a l’Amèrica Llatina”. Toledo, fanàtic del fet peruà i nikkei, havia muntat un club gastronòmic a casa seva; tant èxit va tenir que va decidir professionalitzar-se. El resultat és un restaurant que vol “aglutinar totes les cuines del sud del Pacífic”. I com que no hi ha llibre d’estil nikkei, ha fet una carta on els plats s’agrupen per cebiches, causas, arrossos i piqueo, i on les influències xineses, xilenes i fins i tot thai enriqueixen el pòsit peruà. Feu el seu menú de degustació, on tot just per 20 euros sortireu amb la visió panoràmica d’una oferta excel·lent, tan imaginativa com mancada de pretensions.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Vallhonrat, 19
- Poble-nou
- Barcelona
- 08004
- Transport
- Poble Sec (M:L3)
- Preu
- 20-25 €
- Horaris
- De dt. a ds. de 13 a 16 i de 20.30 a 1 h.
Discover Time Out original video