El bou de Sagardi
© Luis RodriguezEl bou de Sagardi

Sagardi

  • Restaurants
  • preu 4 de 4
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Després de l’Irati, l’altra nau insígnia del grup Sagardi és el restaurant del Born, obert el 1998, eons abans que el barri fos l’apocalipsi 'gastrocool' d’avui en dia. Hi trobareu la seva saviesa en matèria de pintxos i una cuina basca tradicional que reivindiquen amb una execució fina i moderna (el seu bacallà ajoarriero és un petó salat de melmelada de tomàquet). En els darrers anys han afegit la vedella suprema a l’equació: bou gallec comprat als millors escorxadors de la pell de brau.

Detalls

Adreça
Argenteria, 62
Born-Ribera
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (Línies: L4)
Preu
50 a 70€
Horaris
De dl. a dg., de 13 a 16 h i de 20 a 24 h pintxos de 10 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà