Baló no fa referència al futbol: és una contracció de Barcelona i Londres, ciutats natals de la Lena Maria Grané i en Ricky Smith. Són xefs de les collites del 1997 i del 1996, respectivament i el seu estil –es van conèixer a Londres, treballant a Galvin La Chapelle– remet al nom: cuina mediterrània amb tocs atlàntics. La primera intenció era obrir un bar "una mica gastronòmic, amb quatre tapes i copes de vi bo", però es van embolicar. Van poder agafar la monumental antiga La Vaqueria, amb aquells salons enormes i foscos, ara plens de llum i d'un disseny clàssic i confortable.
El duet de xefs hi fan una cuina de creativitat tranquil·la, que es recorda pel sabor i la profunditat de plats, com per exemple, una corbina amb coliflor i ‘beurre blanc' amb ous de mújol, ple de contrastos cítrics i de greix golós. No hi ha carta, només dos menús degustació i un de migdia. Podeu optar pel Menú Baló o la degustació: aquest darrer, una demostració d'intencions en dotze passes d'un restaurant gastronòmic que no es casa amb cap tradició concreta, però que busca l'emoció en cada plat: bunyol d'anguila fumada i tinta de calamar, bomba de xai, galta de vedella amb api... A gaudir!