El Minyam –el nom ve d’una salsa “boníssima” de gingebre i llima que Hug Pla, el xef i propietari volia patentar– és hostaleria popular il·lustrada; obren tot el dia: al migdia, menú i carta (tapes, peixos i carns) i sobretot uns arrossos que Pla broda: i no és estrany. Durant dotze anys va ser cuiner d'una de les grans cases arrosseres de Barcelona, el Kaiku. “Te’ls pots menjar per dinar o sopar. No faig ni marca ni sofregit, no són pesats”, diu. Com ho fa? Secret de la casa; però és un arròs de peix i marisc que no té res a envejar al de cases arrosseres que piquen molt més amunt, si m’enteneu. S'agraeix que en un enclavament amb cent anys de tradició de restaurants hi hagi anat a parar una molt bona proposta.
El menú de migdia té una qualitat preu espectacular, i els caps de setmana, quan s'acaba el sopar, hi ha copes i una mica de ballaruga amb música de qualitat i coneixement de causa (un dels socis és el Marula, el club de música negra).