Aquest local és tancat Les últimes creacions de The Market Perú, un lloc que va arrencar d’una manera silenciosa però seriosa, entre la Vila de Gràcia i els Jardinets, justifiquen una visita a aquest càlid restaurant que destaca per la seva cuina autèntica peruana. Amb la seva anterior carta ja vam gaudir de plats molt ben elaborats com el duo de causas de mar i terra, l’imperdible ají de gallina i, per descomptat, un cebiche amb el toc de la casa, a partir de corbina marinada en suc de llima i llet de tigre, coriandre, ceba i dos tipus de blat de moro.
Les novetats de la carta –una temptació conèixer-la en la seva nova i elegant terrassa, per cert– inclouen musclos amb salsa d’ají amarillo i chalaca –una mena de picada–, saborosos, intensos i que deixen en la boca del comensal diverses bones sensacions. Una altra troballa és el salmó amb herbes andines, que aporten el seu toc purament peruà i exalten el gust d’un salmó ben seleccionat. El mateix passa amb el tiradito de salmó amb llet de tigre de vieires i llagostí. Molt particular en sabors i textures és l’amanida de quinoa asiàtica i gustosos són els tacos d’enciam amb llom saltat i formatge fos. Al migdia ofereix un menú de 14,90 € en què trobem, per exemple, un cebiche, yuquitas a la huancaína o un curiós ossobuco crioll a l’ají panca. Per postres, arròs amb llet a l’estil peruà amb panses.