Un any de sabor mediterrani a la Barceloneta

Barraca es consolida com a destinació imprescindible per als amants de l’arròs i la cuina marinera
  1. Barraca
    Foto: Barraca | Barraca
  2. Barraca
    Foto: Barraca | Barraca
  3. Barraca
    Foto: Barraca | Barraca
Time Out en col·laboració amb Barraca
Publicitat

El restaurant Barraca celebra el seu primer aniversari a la emblemàtica platja de la Barceloneta, consolidant-se com un referent en arrossos i cuina mediterrània a la ciutat. Situat a primera línia de mar, amb un ampli finestral davant la platja, Barraca ha aconseguit fusionar la tradició culinària amb una visió contemporània, donant al producte fresc i salvatge el protagonisme que es mereix. Aquest primer any és només l’inici d’una proposta que aspira a continuar creixent, sempre amb els sabors del Mediterrani com a protagonistes. La Barceloneta té un nou clàssic, i la seva història tot just comença.

Amb vistes privilegiades al Mediterrani, una terrassa a peu de carrer i una altra al pis superior, aquest xiringuito de qualitat ha conquerit els sibarites barcelonins més exigents gràcies a una carta centrada en tota mena d’arrossos, paelles al punt i plats mariners clàssics —com els xipirons a l’andalusa— juntament amb altres de tall més contemporani —com les navalles a la planxa amb vinagreta de llimona torrada—. Una cuina exquisida elaborada amb producte de temporada, directe de la llotja al plat, en una proposta que exalta els sabors del mar amb honestedat i mestria, i que s’acompanya d’una carta excepcional de vins i una altra de còctels originals.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat