Notícies

Catalunya té 3 de les millors platges d'Espanya, segons una coneguda revista internacional

Condé Nast Traveller ha valorat la tranquil·litat, la qualitat de la sorra i l'aigua, i l'accessibilitat, entre altres característiques

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Cala Sa Boadella
Foto: Grup Sènia
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per donar la benvinguda a l'estiu i això és sinònim de bon temps, plans a l'aire lliure i vacances. Si voleu combatre la calor estirats a la sorra i envoltats d'un paisatge idíl·lic, no cal que marxeu massa lluny perquè Catalunya té platges meravelloses, i no només ho diem nosaltres! Condé Nast Traveller, una de les revistes més conegudes de viatges, ha inclòs tres platges catalanes dins la llista de les millors de l'Estat.

La publicació, que pertany al grup Condé Nast al costat d'altres com Vogue i AD, ha valorat factors com la qualitat de la sorra i l'aigua, la tranquil·litat, les postes de sol i l'accessibilitat de diferents platges d'Espanya, i tres de Catalunya han aconseguit entrar dins el rànquing. La platja del Regueral i la de Cavet de Cambrils és una de les escollides i, segons la revista "és un refugi pels amants del sol, els iots i l'ambient familiar (...) i està impecable". A més, la publicació també destaca que, al llarg de la platja, es poden fer activitats com caiac, vela, surf de vela i, després, prendre alguna cosa als bars que hi ha a peu de sorra.

Platja de Cambrils
Foto: Pinterest

També a Tarragona, la platja de Tamarit i la Cala Jovera han estat reconegudes per les espectaculars vistes del castell de Tamarit que es tenen des de la sorra. A més, la Cala Jovera també destaca per tenir una roca amb un forat al mig que és perfecte per als amants dels salts, que també poden anar als penya-segats que hi ha a uns 50 metres de la cala.

Si parlem de platges paradisíaques, no podia faltar alguna de la Costa Brava. La platja Sa Boadella, a uns tres quilòmetres de Lloret de Mar és l'última catalana dins del rànquing gràcies a la vegetació que l'envolta, l'olor de pi i l'aigua gairebé transparent. La qualitat del mar en aquesta cala fa que "sigui perfecte per fer 'snorkel' i veure peixos de tota mena", així com la de la sorra, que tot i ser suau no s'enganxa al cos.

Platja sa boadella
Foto: Pinterest

Les millors platges de l'Estat

Aquestes són les 16 millors platges d'Espanya segons la llista de Condé Nast Traveller:

· Cala Salada, Eivissa

· Cala Saura, Formentera

· Cala Fornells, Mallorca

· Cala Pregonda, Menorca

· Playa de Ondarreta, Sant Sebastià

· Platja del Regueral i del Cavet, Cambrils

· Praia de Lumebó, Galícia

· Playa de Poo, Astúries

· Pechón Playa, Cantàbria

· Platja Tamarit i Cala Jovera, Tarragona

· Playa de Gandía i Playa de L'Alhuir, Gandia

· Playa de Maro, Nerja

· Playa de Monsul, Almeria

· Playa de Bolonia, Tarifa

· Playa de Rompeculos, Huelva

· Platja de Sa Boadella, Lloret de Mar

Consulteu aquí el rànquing complet de Condé Nast Traveller

NO T'HO PERDIS: Platges genials a mitja hora de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat