Fa molt que ens repetim, però Ca la Pilar Dumingu és un dels bars més autèntics de la Bisbal i on millor es menja. Fan entrepans tan bons com el de botifarra de perol amb ceba caramel·litzada o d’albergínia amb formatge blau i avellanes i unes truites XL per llepar-se'n els dits. Esponjoses i amb múltiples variacions com la d'albergínia, carbassó i ceba caramelitzada. I ous ecològics!
Croquetes o truita de patates? Quin és l'autèntic plat estrella de la cuina popular? És impossible triar-ne un però ens hem proposat reivindicar el plat estrella de la cuina popular i, per això, hem recorregut Girona a la recerca de la millor truita de la ciutat. O de les quatre millors. Sí, ja sabem que la millor és la de la mare o àvia, però les que fan en aquests locals estan bones. Molt bones. Amb ceba o sense, més o menys líquida, més o menys esponjosa... N'hi ha per tots els gustos! Hi esteu d'acord? Quina és la vostra?