A l’hora dels esmorzars La Gallega treu fum! I si és dia de mercat a Salt, no gaire lluny del bar, encara més! Els entrepans, freds o calents, són la nineta dels ulls i la clientela n’és conscient. Si voleu posar la cirereta a l’àpat, afegiu-hi un suc de fruita acabat de fer, en tenen una llista llarga! Ara bé, si us va el tiberi fort de bon dematí, opteu per un pop a la gallega, un dels hits de la carta, no us en penedireu! El punt fort és que hi podeu endrapar a qualsevol hora, ja sigui un entrepà, un plat combinat o un menú de migdia. I el que ens acaba de robar el cor del tot és que amb la canya hi vénen unes olives o alguna altra cosa per picar!
Aquests bars no serveixen cafès a cinc euros, ni saben ni volen saber (ni falta que els fa) què és el disseny d’interiors a l'estil nòrdic i prefereixen les anxoves als ous Benedict. Més que bars, són punts de reunió dels veïns, llocs on es cuida, i molt, tot el que es posa al plat i al got. On la gent se saluda pel seu nom. Si els voleu conèixer, us hi estan esperant.