Farts dels gintònics que semblen amanides i de trobar-vos 'carrot cake' a tort i a dret? Us convé visitar (o tornar a visitar) alguns dels millors antres de la ciutat. Bars emblemàtics on els avis juguen a botifarra i els cafès no tenen noms italians.
Bars de tota la vida
No serveixen 'chai latte' ni gintònics a 13 euros, però formen part de l'imaginari col·lectiu gironí
Si pregunteu a un saltenc on anar a esmorzar, dinar o fer unes canyes, és molt probable que us recomani Can Serrallonga. Un bar restaurant que, en poc temps, s’ha convertit en un dels més emblemàtics i concorreguts de Salt. Any 2008. Feia més d’un any que el mític Bar la Bodega havia baixat la persiana i veient que no hi havia cap altra bar a Salt on poder fer unes torrades amb botifarra i una canya a un preu raonable, en Pep Rafart decideix crear Can Serrallonga. Una taverna clàssica (i catalanista) com les d’abans: plats senzills, el menjar de sempre i unes canyes de llagrimeta. Amb una diferència: Can Serrallonga no para: col·labora en mil i una activitats de la ciutat, organitza concerts, xerrades…de tot! Si hi aneu, no marxeu sense tastar el bistell de cavall. És, juntament amb els cargols i la carn a la brasa, un dels plats més demanats. I amb raó!
Discover Time Out original video