Mexicà al més pur estil tex-mex. El Escondido ja fa anys que ofereix a Girona els plats més típics d’aquesta gastronomia, fusió de la texana i la mexicana. Sí, tenen nachos i de moltes combinacions: amb formatge cheddar i salsa de formatge blau, amb carn i pico de gallo (barreja d’hortalisses), pico de gallo i jalapeños, en la versió picant o, els clàssics, amb guacamole. Els tacos, burritos i quesadillas amb diferents carns i altres acompanyaments no us els acabareu. Alerta, perquè l’elecció del plat determina el grau de picant! El toc més tex l’aporten les ales i els fingers de pollastre amb la típica salsa barbacoa o la superpicant, així com les costelles de porc també amb salsa barbacoa. Cafè asteca, cervesa d’importació, tequiles i mescals per a tothom!
Si fa un temps les braves eren les reines indiscutibles, ara ja no poden dir el mateix. Entre els grups d'amics s'ha posat de moda un plat senzill de fer, però que guarda més secrets dels que sembla. Els nachos ens han robat el cor. I més si estan tan ben fets com aquests!