Castells, palaus, bars, restaurants... Tots ells poden amagar patis tan o més bonics que una terrassa o un jardí. Et presentem els millors patis de la Costa Brava, uns indrets que necessites conèixer perquè t'enamoraran.
A la part del darrere del monestir de Sant Feliu de Guíxols s’hi amaga una joia digna de ser visitada (i tastada): El Restaurant El Ginjoler. En un espai d’una bellesa aclaparant i on s’hi combina el disseny amb el respecte per l’estructura original, el menjador del restaurant està situat a l’antic refectori de la comunitat monàstica. Es tracta d’un espai ple d’arcs i capitells on s’hi respira una sensació de pau i recolliment. La cuina també està emplaçada al lloc on originalment hi cuinaven els monjos, que van habitar l’espai fins a mitjans del Segle XIX. El menjar que s’hi serveix però poc té a veure amb l’austeritat de la gastronomia monàstica, ja que El Ginjoler, capitanejat per la xef Carme Picas, predica una cuina moderna i de creació que s’ha de tastar almenys un cop a la vida. Si hi aneu a l’estiu, no us perdeu l’experiència de sopar a l’espai privilegiat de l’Hort del Rector, on hi tenen una terrassa il·luminada amb un gust exquisit.
Discover Time Out original video