Vi a doll davant del port de Palamós! El sommelier Ricardo Medina regenta el Macabeu, des d’on ofereix 120 referències de vins d’aquí i també d’internacionals. Vi blanc, negre, dolç i sec, per a tots els gustos! Això sí, en Ricardo defuig de les grans marques de vins més industrials i procura treballar amb cellers petits, que produeixen vins sostenibles o ecològics. El calendari d’activitats mensual està ple de tastos, sopars maridatges i cursos al voltant del vi. I tots sabem que un bon vi ha d’anar acompanyat d’un bon mos per fer-lo passar. L’especialitat del local és l’steak tartar. A les tardes molts treballadors hi passen a fer la copa de vi i la tapa d’steak abans d’enfilar cap a casa a sopar quan acaben la feina. Toquen el producte de proximitat: unes bones gambes de Palamós, amanides, carns, peixos… Ja teniu excusa per entaular-vos si la copa de vi se us fa curta i en necessiteu un parell més!