Mas Gelamà
Mas Gelamà

Mas Gelamà

Mas Gelamà va ser, abans de la Guerra Civil, una de les bodegues més importants de l'Alt Empordà
  • Bars i pubs | Cellers
  • Alt Empordà
Publicitat

Time Out diu

Gelamà no és una bodega qualsevol. Per què? Perquè és un dels més antics de l’Empordà i les parets de la masia estan plenes d’història, del país i de la família Falgàs. L’any 1892 Raimundo de Falgàs va posar la primera pedra d’una empresa que, amb el pas del temps, va esdevenir una de les bodegues més importants de l’Alt Empordà, especialitzada en cava. La Guerra Civil, però, va posar punt i final a l’activitat de Gelamà. Quatre generacions més tard, la Maria Fernanda Pedret de Falgàs i el seu fill Roger Rius van decidir tornar als orígens i rellançar la marca barrejant tradició i innovació. Elaboració de nous caldos i productes que marquen la diferència i, alhora, ens recorden a l’Empordà.

 

Detalls

Adreça
Psg. de l'Estació, 6
Vilajuïga
17493
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà