És impossible que no hi trobeu el vostre vermut. La llista de referències catalanes de blancs i negres (o vermells, com els anomenen ells) és ben llarga, o sigui que no teniu excusa! L’experiència àmplia d’en Guille, el propietari, en altres establiments gastronòmics el va portar a obrir el seu bar a Roses especialitzat en aquesta beguda. Tranquils, que per evitar migdies excessivament ebris preparen una colla d’entrepans i tapes amb molt d’estil que us faran coixí. L’especial, amb llom, formatge brie i ceba caramel·litzada us pot anar bé per suportar dues o tres copetes d’aperitiu com a mínim. Obligatori tastar els seitons, que serveixen amb patates xips i oli d’all i julivert. Tampoc no us podeu perdre els bunyols de bacallà negres, amb tinta de calamar i allioli. L’esqueixada és d’aquelles que enamoren: amb uns trossos de bacallà que fan patxoca, ceba i tomata picadets i un bon raig d’oli. A l’estiu, preneu el vermut a les taules de fora, no hi ha millor manera que gaudir d’un aperitiu a la fresca!