[title]
Lluny queden aquells temps foscos en què una hamburguesa era poc més que un tros de carn esprimatxat i socarrimat acompanyat d’aquell depriment pa de brioix que no hi havia qui es mengés. Avui, l’hamburguesa s’ha convertit en la reina de qualsevol àpat informal amb estil i si busqueu caure de cul amb les propostes més creatives ja esteu tardant en visitar La Vianda a s’Agaró.
Els germans que porten el restaurant són de la filosofia que per fer un bon plat cal un bon producte i això es percep a les seves mítiques hamburgueses. Les fan amb un pa rústic més que cruixent, amb carn de qualitat i amb ingredients que abans no haguéssiu lligat mai amb una hamburguesa com el foie, el provolone, l’oporto o la botifarra de perol.
En tenen moltes i tindreu treballs per triar la millor perquè el llistó està molt alt! Heu de tastar la Tex-Mex, que és picant i farcida de nachos i jalapeños, la Mallorquina banyada en sobrassada o la de Wagyu amb una carn espectacular.
Quedareu tips com bacons i tot per menys de 10 euros!