Una gran varietat de pans (en barra o llesques), brioxeria i cafè. És el que podem trobar a Elías Boulanger, a tocar del Parc del Migdia. L'origen d'aquesta fleca el trobem abans de la Guerra Civil, l'any 1932, quan l'avi d'en David i l'Isidre van fundar el primer forn de pa al barceloní barri de Sants. L'any 2007, però, van decidir donar un canvi de rumb a la fleca i elaborar pans varietals de cada zona de cultiu, amb les diferències que aporta cada terra, clima i planta. Els plans que venen, doncs, no només estan elaborats a mà i amb llargues fermentacions (de fins a 72 hores!) i cocció en forns de pedra, sinó que ho cultiven pagesos de Tarragona, Lleida, Zamora, Castella i Lleó, Aragó, Osca, Terol i França. Dos imprescindibles: El pa elaborat amb massa mare i oli d'oliva i, si perdeu el cap pels dolços, heu de tastar el pastís de xocolata negra. Per llepar-se'n els dits!
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video