Nonna Betty és tradició i innovació. Itàlia i Catalunya. Una focacceria que pren el relleu de l’Anticca Nonna Betty de Torí, creada fa més d’un segle per la besàvia de Federica, la copropietària i cuinera de l’establiment de Girona. Federica elabora cada dia i de manera totalment artesanal la massa de la focaccia. Utilitza la recepta de la nonna Elisabetta,-que no porta ou ni lactosa-, i hi afegeix ingredients frescos i de la terra. Bé, de les dues terres. L’objectiu? Reivindicar que aquesta mena de pa és un ‘fast good food’ de digestió ràpida i que pot ser (i ha acabat essent) la manera que molta mainada mengi verdura. També hi podem trobar focaccies integrals, aptes per a vegans, vegetarians, intolerants a la lactosa i fins i tot dolces. De fet, no podem marxar de la Focacceria sense tastar la de xocolata i melmelada de taronja. De llagrimeta! I per acabar, una bona notícia: Aviat ampliaran l’obrador i, fins i tot, és possible que s’aventurin en el món de la pasta fresca.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Rambla de la Llibertat, 18
- Girona
- 17004
Discover Time Out original video