Perdeu el cap pels pastissos de la Fàbrica? Doncs aquí teniu els artífex de bona part de les meravelles d'aquesta cafeteria: Pastissos Crumb. L'artífex d'aquest obrador, instal·lat al carrer Saragossa de Girona des de finals de 2015, és Flor Raimundo. Una argentina que després d'estudiar a l'escola Gato Dumas de Rosario i fer un stage al Celler de Can Roca i a la mítica Bubó de Carles Mampel va decidir fer realitat el seu somni. Crumb serveix, principalment, a diversos hotels, bars i restaurants de la zona però també ofereix servei de càtering amb pastissos personalitzats i,-gran notícia-, encàrrecs a particulars. Es tracta, tal com podeu sospitar per la trajectòria de Raimundo, d'una reposteria original, deliciosa, delicada i extraordinàriament maca. Petites joies que ens entren pels ulls i, poc després, pel paladar. És molt difícil triar només un pastís o sigui que en recomanarem dos: el de 100% xocolata (mousse de xocolata amb un cor cremós de xocolata, cruixent d'avellanes i base sablé de cacao) i el 'Sunshine' amb xocolata blanca i vainilla. I, pels més hipsters, no podem deixar de recomanar-vos el carrot cake.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video