[title]
Fer una cuina d’autor, de proximitat, ecològica i de temporada (i ja que hi som posats, deliciosa) és complicat, però si hi afegim que et “restringeixes” aliments proposant una cuina 100% vegana el mèrit és descomunal!
Tot això i més és el que trobareu a l’Integral de Figueres, un restaurant slow food a qui tiren floretes tant els vegetarians com els bojos de la carn. A base de bona cuina, feina i unes dosis inesgotables de ganes, han sabut reivindicar l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la cuina veggie i sana feta amb productes quilòmetre 0.
Hi trobareu risottos, gyoses, pizzes vegetals, gaspatxos, un hummus de remolatxa per parar boig i tot de receptes que incorporen coses tan meravelloses com les algues o les flors.
La filosofia slow food també es reflecteix a la bodega, carregada de vins catalans naturals o cerveses artesanes i ecològiques que segur que seran un descobriment.
Podeu anar a l’Integral a arrasar amb la carta o a fer el seu fantàstic (i econòmic) menú migdia, que incorpora sempre un plat energètic ideal pels puristes del menjar macrobiòtic.