[title]
Oblideu-vos de l’hamburguesa convencional, la de hamburguesa-formatge-ceba i, com a molt, una mica de bacó o quatre fulles d'enciam.
Si aneu al Pi Verd al·lucinareu. I podreu redescobrir el concepte d’hamburguesa. La millor manera? Amb la insuperable hamburguesa de galta de porc i carn de perol amb salsa de fondo de carn casolà o amb l’hamburguesa de filet amb salsa de ceps o amb la innovadora xai burguer, que com el seu nom indica està feta a base de xai i espècies. Ja saliveu oi? Nosaltres també. Tot i que estem escrivint això amb la panxa ben plena.
Tot això i com no podria ser d’una altra manera, ve acompanyat amb un pa rústic com cal i unes patates fregides casolanes que us faran plorar. Com qualsevol lloc de nivell, el Pi Verd està molt sol·licitat però no fan reserves. Així que us tocarà anar a menjar d’hora o tenir un xic de paciència. Això sí, us prometem que l’espera tindrà recompensa!
Bon profit!