[title]
No exagerem: Són, probablement, les millors paelles de la Costa Brava. Estem parlant del Solimar que, tot i que només obren d'abril a octubre, és un dels millors restaurants de la Costa Brava.
Les seves són "paelles marrons", com les defineix en David, el seu propietari, sense safrà ni colorants, elaborades amb arròs bahia de l'Estany de Pals. I sense cap misteri més que “un bon sofregit amb bon producte, un fumet excepcional i 25 kg de ceba que es couen a foc lent durant 10 hores", entre altres secrets ben guardats que fan de Solimar un gran entre els grans.
Hi fan paelles clàssiques, des de la mixta (amb marisc, salsitxes i costella) a la de marisc, malgrat que en els darrers anys triomfa la paella a la cassola de llamàntol. Com a novetat d'enguany hi trobem una paella de verdures de temporada, vegana, elaborada amb brou vegetal. No ens feu triar, és impossible quedar-se'n només amb una. O tastar-ne només una, vaja.