Notícies

Sopars maridats amb vins de l'Empordà

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Sou dels de la filosofia que el cap de setmana comença els divendres al vespre i que cal celebrar-ho com cal? Si és així, graveu-vos amb foc la campanya Sopars Maridats de la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent.

Des de l’2 de març i fins el 15 de juny, cada divendres dos restaurants diferents prepararan elaborats menús degustació pensats específicament per maridar amb vins empordanesos. Les propostes gastronòmiques, úniques a cada restaurant, constaran d’un menú d’entre cinc i set plats amb un aperitiu comú de pa amb tomata amb un ingredient sorpresa i el màxim de vins possible per descobrir.

Us tractaran com reis, ja que el sopar inclou una explicació personalitzada a taula sobre els plats i el perquè casen amb els vins de la mà dels restauradors i cellerers.

L’objectiu de la campanya és posar el paisatge a la taula, reivindicar el territori i demostrar que per un preu màxim de 65 euros es pot menjar com els déus.

Últimes notícies

    Publicitat