Notícies

Tasta el millor peix blau a Sant Feliu de Guíxols

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El peix blau és un dels productes que fa treure pit a Sant Feliu de Guíxols arran de la seva tradició pesquera i predilecció per les receptes marineres. Per aquest motiu, fa més de 25 anys que la ciutat treballa per dignificar-lo amb la campanya gastronòmica del peix blau, que barreja innovació i tradició i que enguany apadrina Josep Roca del Celler de Can Roca. 

Del 18 de maig al 17 de juny, 8 restaurants serviran menús d’entre 20 i 35 euros amb el peix blau com a protagonista en receptes tan suculentes com arròs amb sardines o verat marinat amb vinagreta d’anxoves. 7 restaurants més, oferiran un plat de peix blau com tataki de sardina amb pernil ibèric o seitó fregit amb rocafort.

Es faran a més activitats paral·leles com showcookings de sushi o cuina marinera, tastets solidaris de peix blau amb tots els restaurants participants, un còctel blau o sortejos de menús entre els qui comprin als comerços de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat