El 27 de maig arriba la quarta edició del Gin&Tonic Experience al Casino Peralada. L’únic certament espanyol dedicat al món del gintònic. Si encara us esteu acabant de decidir o busqueu (més) excuses per anar-hi, no us perdeu les cinc raons per pujar a Peralada i perdre’s en un món de ginebres, tòniques i botànics.
Perquè és un temple del mam
Diguem-ho clar: a una fira dedicada al gintònic no s’hi va (només) a fer fotos. Amants del mam més exquisit, agafeu-vos fort! Enguany, podrem tastar una trenta de ginebres, més de 65 botànics i tres tòniques totalment diferents. Les ginebres, a més, estan agrupades de forma temàtica: fusió d’origens (com la Jinzu) artiques septentrionals (com la Ungabv), clàssiques modernes (Tanqueray Boomsbury), amb caràcter (Nº209), sensuals dolces (Mum) i ibèriques (Gin Mare). L’ideal per semblar expert sense ser-ho. Necessiteu més motius?
Perquè podreu aprendre a semblar experts sense ser-ho
Llegiu els tipus de ginebres i tòniques, observeu les quantitats de gel i beguda i, sobretot tasteu i presumiu de gintònic! A més, la gràcia del Gin&Tònic és que podeu crear la vostra pròpia combinació de gintònic. Que si una ginebra sensual i dolça, una mica de tònica San Pellegrino i, per acabar-ho de rematar, una mica de pensaments, azahara i vainilla. I si us equivoqueu, torneu a començar.
Perquè sopareu molt i molt bé
Encara que alguns gintònics semblin autèntiques amanides, al Casino Peralada saben que les mares tenen raó: no és bo beure sense menjar. Podreu triar entre les propostes gastronòmiques de Joan Moreno,-especialment pensades per maridar-se amb gintònic-, entrepans o optar pel menú degustació. Un dia és un dia.
Per 'postureo'
No ens enganyem: Una foto d’un gintònic ‘artístic’ sempre triomfa. Si, a sobre, esteu en una zona chillout al castell de Peralada, encara més. I sense filtres eh?
Discover Time Out original video