Des del mes de març passat, Victor Trochi, ex-xef de les Magnòlies i amb una estrella Michelin, duu la direcció d’aquest petit restaurant a Platja d’Aro que és alhora un local de copes amb terrassa d'atmosfera "mediterràniament".
L'oferta gastronòmica s'ajusta a totes les butxaques i es basa en la cuina més autòctona però deixa entreveure influències de l'asiàtica o la sudamericana. Tenen 2 tipus de menú degustació (curt i llarg) i un menú de migdia, també els caps de setmana, amb 1 snack, 3 plats i postres, sense beguda.
Hi podreu menjar, per exemple, musclos amb una reducció del seu suc i tobiko (ous de peix volador). Sorprenents per la combinació del punt picant de la salsa amb el salat dels ous. Tasteu també el xai cuit a baixa temperatura (molt melós!) amb salsa teryiaki.
A l'estiu podeu gaudir de la fresca asseguts sota els pins de la terrassa de la bufona casa-restaurant d'aire colonial. I si voleu allargar la nit, el 5 és el lloc ideal per prendre un còctel en un ambient glamurosíssim!