Amaranta
© AmarantaAmaranta

Amaranta

Un dels restaurants vegetarians més antics de la ciutat
  • Restaurants | Vegetariana
  • Eixample
Publicitat

Time Out diu

Girona és (o era) una ciutat eminentment carnívora. Els restaurants vegetarians han anat arribant a poc a poc però amb pes ferm i decidit i a poc a poc s’han anat fent un lloc en el panorama gastronòmic gironí. L’exemple més clar és l’Amaranta que des de 2004 aposta per una cuina vegetariana amb opció vegana. Plats plens de gustos i textures que reivindiquen que es pot menjar sa i bé.  L'Amaranta va ser fundat per la famosa Teresa Carles, que, després d’obrir-lo, se’l va vendre. Fidel a la filosofia de la fundadora, la carta de l’Amaranta ofereix plats vegetarians i vegans, elaborats amb bons productes km 0 i de temporada. A més, funciona com una cooperativa que aposta per la producció pròpia: ells elaboren els diferents tipus de llet (larròs, de soja, de civada...) les hamburgueses, la pasta d’arròs o, fins i tot, els xiitakes. Si hi aneu, no podeu marxar sense tastar el seitan amb salsa d’ametlles o el papillote de tofu i verdures. De llagrimeta. Al migdia, per cert, fan un menú de tres plats i postres per 10 euros. 

Detalls

Adreça
Riu Güell, 31-33
Girona
17005
Horaris
De dl. a dj. de 13 a 16 h. Dv. i ds. de 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà