Antaviana
Bacallà

Antaviana

Les premisses de l'Antaviana: aliments de qualitat, justos i de proximitat
  • Restaurants | Catalana
  • Alt Empordà
Publicitat

Time Out diu

A l’Antaviana fan cuina de km0. Ostenten el distintiu Slow Food Catalunya, que acredita que fan servir aliments de qualitat, justos i de proximitat. Bo, net i just. Són les premisses que tenen en compte a l’hora d’escollir els productes de la seva carta. Compren a pagesos de la zona i el peix, ve de la costa empordanesa. L’Antaviana és ideal per anar-hi a sopar i compartir unes quantes de les seves mitges racions entre amics. Si hi ha més gana, complementeu-ho amb un plat principal, com ara el carpaccio de foie gras, un clàssic que mantenen des de fa anys, les cocotxes de bacallà al pil-pil o els peus de porc desossats farcits amb cep i botifarra negra. Tenen una celler amb 230 referències, majoritàriament de vins de l’Empordà i d’altres DO catalanes, però també d’emergents com Cadis o Méntrida. Al migdia fan menú a un preu força ajustat.

Detalls

Adreça
Carrer Llers, 5-7
Figueres
17600
Horaris
De 13 a 15.30 h. i de 20 a 22.30 h. Dg nit i dl tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà