Bo.Tic

Bo. Tic

El Bo.Tic compta amb un gran ventall de cuina creativa que passa per bacallà confitat, patata, essència de tòfona, magret d'ànec o peres al vi.
  • Restaurants | Catalana
  • Baix Empordà
Publicitat

Time Out diu

Queixaleu la cuina creativa del Bo.TiC i veureu com us evoca l’Empordà dels guisats i els platillos més tradicionals. Aquest és l’esperit d’aquest restaurant d’una estrella Michelin, situat a quatre passes de la capital baixempordanesa, La Bisbal. Al Bo.TiC fan la seva particular proposta d’autor de la cuina més típica d’aquelles contrades. Ingredients tan autòctons com el bacallà, l’ànec, l’arròs i el pollastre prenen formes originals i sorprenents al paladar. Com en el bacallà confitat, patata, essència de tòfona i San Simón, el magret d’ànec i peres al vi o el risotto, rostit d'ànec, carbassa i tòfona. Tenen diversos menús que van dels plats més tradicionals als més creatius i juganers i una carta de vins molt àmplia, amb més de 400 referències.

Detalls

Adreça
Carretera C-66 Girona - Palamós, Km 11,5
Girona
17121
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà