A Can Jeroni encara fan els esmorzars de pagès com els d’abans. Vedella amb bolets, pota i tripa, sípia amb pèsols, galta de vedella amb cebetes o ronyons al vi ranci. Us hi atreviu? Creieu-me que després d’un àpat matinal de forquilla i ganivet d’aquesta talla podreu afrontar qualsevol entrebanc que us plantegi el dia. A risc de què soni políticament incorrecte, la Roser, quarta generació femenina als fogons de la casa, explica que a Can Jeroni fan cuina de dones. Tenen el mercat de pagesos a quatre passos i això es nota en els seus plats, fets amb ingredients de primera. També deixen espai a la cuina més actual: bunyols de bacallà, pop de Roses a la gallega, bacallà a la musselina o amb pebrot i tomata, arròs de bacallà amb carxofes o de sépia i escamarlans, etc. Adapten la carta als productes de temporada i tenen celler de vins 90% Empordà.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video