Can Marquès
© Can Marquès

Can Marquès

Cuina de proximitat i de temporada
  • Restaurants | Catalana
  • Centre
Publicitat

Time Out diu

Ja són la quarta generació. Can Marquès va obrir el 1920, davant per davant del que més tard es convertiria en el Mercat del Lleó, de manera que és un dels restaurants amb més solera de la ciutat. La proximitat del mercat marca definitivament la seva cuina, de producte de proximitat i de temporada. És per això que no us descobrim pas les seves excel·lències, les sabeu de sobres, com ara que el dijous és el dia de l'arròs i no hi cap ni una agulla, o que els dimecres d'hivern regna l'escudella i la carn d'olla. L'Imma, la cuinera, se les enginya per idear un menú diari format per tres primers i tres segons plats, a més de saborosos postres. Amanida, sopa o plat calent de primer, i peix, carn o guisat de segon, amb iogurt ecològic, poma cuita o l'assortit de pastissos de la casa, amb beure, pa, olives i cafè, per 14'50 euros. No es pot demanar gaire més.

 

Detalls

Adreça
Pl. Calvet i Rubalcaba, 3
Girona
17001
Horaris
De dl. a ds. de 9 a 16 h; dl., dj. i dv. de 20.30 a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà