Si el que voleu és endinsar-vos en el món dels guisats de sempre, heu de fer parada a Can Muni. Són uns mestres de la cuina antiga empordanesa i del xup-xup. Destaquen l’arròs negre, els peus de porc amb gambes de Palamós, el pollastre amb escamarlans i els musclos de roca, que els fan amb diferents salses: ceps, fines herbes, gratinats o els revolucionaris (amb maionesa d’all). A Can Muni, a més, us faran sentir com senyors feudals de l’edat mitjana a través de la seva cuina. Ubicat, segons sembla, en antigues dependències del castell de Calonge, podreu veure des del menjador com us preparen el menú medieval, que conté albergínia gratinada amb ceba, pebrot i pinyons, i pollastre moixeric, una recepta agredolça d’aquella època que aquí fan amb mel, ametlles, ou i herbes aromàtiques. Ho acompanyen de Vi de Pagès, produït amb varietats pròpies als masos de la conca del Tinar des del segle XV, i que fermenta de forma natural a les bótes.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer Major, 7
- Calonge
- 17251
- Horaris
- De 13h a 16h i de 20h a 23h. Juliol i agost, cada dia però millor reservar abans.
Discover Time Out original video