Can Roca
© El Celler de Can Roca

Can Roca

Cuina casolana, tradicional i de temporada
  • Restaurants | Catalana
  • Oest
Publicitat

Time Out diu

Tothom sap que en Joan, en Josep i en Jordi,-els arxiconeguts Germans Roca-, i l’equip del Celler de Can Roca van (pràcticament) cada dia a dinar al restaurant dels pares. I quan tastes el menjar ho entens. L’any 1967 Montserrat Fontané i Josep Roca van obrir Can Roca,-també conegut pels veïns com ‘El Bar del Chofer’- amb l’objectiu de ser el bar-restaurant del barri. No només ho han aconseguit: 50 anys més tard continuen sent un dels millors restaurants de menús de Girona. Cuina casolana, tradicional i de temporada. És difícil quedar-se amb un sol plat, però si enganxeu que aquell dia fan canelons o fideuà, no dubteu en quedar-vos-hi a dinar. Estan per llepar-se’n els dits! I tranquils, no caldrà que us hi deixi mig sou o un ronyó: el menú no passa dels 10 euros. 

Detalls

Adreça
de Taialà, 42
Taialà
17007
Horaris
De dl. a dv. de 6 a 21 h. Dg. de 13 a 16 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà