Perquè l’Alt Empordà també té muntanya i restaurants amb caliu, estovalles de quadres, cairats de fusta i cassoles penjades a la paret. Us atreviu a abandonar la concorreguda costa i enfilar carena amunt direcció a la frontera? Feu parada a Maçanet de Cabrenys i tasteu el bacallà més empordanès que heu vist mai: el de can Tenli. És l’especialitat de la casa. El fan a l’estil de l’àvia Maria, amb patates laminades i tomata natural al forn. Amb el civet de senglar, tripes, magret d’ànec i entrecots amb guarnicions variades recuperareu la força després de la pujada. També són reconeguts els cargols, l’amanida de favetes o els canelons casolans. Us falta algun al·licient més per descobrir la muntanya altempordanesa?
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Dòmines, 11
- Maçanet de Cabrenys
- 17720
- Horaris
- Dt., dc., dj. i dg. de 9 h a 17 h. Dv. de 9 h a 17 h i de 19 h a 23.30 h. Ds. de 9 h a 17 h i de 19 h a 24 h
Discover Time Out original video