Can Xerta, a Santa Cristina d’Aro, és un restaurant de cuina casolana de tota la vida on hi brillen els productes de proximitat. Són hereus de l’antic Restaurant Mas Pla i han sabut traslladar la cuina d’aquell mític establiment en aquest nou espai refinat i amb un magnífic pati interior com a atractiu indiscutible del restaurant.
Can Xerta és aposta segura, tant si fas menú com si et tires a la carta. No podem deixar de recomanar-vos l’inimitable entrecot al pernil, que és per embogir. Tenen també plats clàssics de la cuina catalana com el xató o l’escalivada i propostes més que interessants com el llenguado a les ametlles o l’arròs amb sípia i galeres.
A més a més, juguen amb els productes de temporada així que si encerteu el moment, no podeu deixar de tastar el civet de llebre o els diversos plats que preparen amb els rossinyols com a protagonistes.
No teniu excusa per no passar per Can Xerta perquè té aparcament privat, així que més còmode impossible.