Casa Anita
© Casa AnitaCasa Anita

Casa Anita

El llenguado, el turbot i el gall de Sant Pere són algunes de les especialitats de Casa Anita, on tampoc hi falten les anxoves ni les sardinetes.
  • Restaurants | Marisc
  • Alt Empordà
Publicitat

Time Out diu

Com en una taverna de poble, a Casa Anita compartireu taula amb desconeguts mentre mengeu un bon plat de peix fresc del dia a la planxa. Obert des dels anys 60, diuen que, entre altres personalitats del món de la faràndula, el restaurant era molt freqüentat per Dalí, que sovint feia petar la xerrada amb la mestressa. No tenen menú i la carta només és accessible pels que s’atreveixin a traspassar la porta del local. L’experiència està assegurada! Serveixen peix segons mercat però les seves especialitats són el llenguado, el turbot i el gall de Sant Pere. No hi falta la gamba petita de Roses ni les sardinetes ni les anxoves, que salen ells mateixos. Si els ho encarregueu, us faran arròs negre per a mínim 10 persones. Vi del celler familiar Martín Faixó o de la DO Empordà, principalment. I des postres, llanceu-vos al clàssic: pa torrat amb xocolata i sal gruixuda.

Detalls

Adreça
Miquel Rosset, 16
Girona
17488
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà