Urissos, eriçons, garotes o garoines. Digueu-ne com vulgueu però la qüestió és que són un bé de déu! Al restaurant Cau del Pescador ho saben de sobres. Fa anys que es dediquen al negoci de la cuina del peix i saben molt bé on anar a trobar les millors peces de la comarca. De vegades, adquirit directament a les barques de tresmall de Sant Feliu. Els urissos, com en diuen a la població, són un dels seus plats estrella quan n’és temporada però, de fet, toquen molt bé qualsevol peix o marisc. Anxoves, calamars de potera amb rossinyols, gambetes saltades amb tomata… Per continuar l’àpat, no dubteu a tastar l’arròs a la cassola com el feien els pescadors o bé el negre amb sepiones i escamarlanets. Del tot recomanable el suquet amb peix senzill, patates i allioli negat, ben bé com els d’abans. El producte de temporada regeix la seva carta. Per això focalitzen la cuina segons les èpoques de l’any: bacallà i peixopalo per Quaresma i setmana santa; peix blau, el maig i juny; i en èpoques minces de peix, el bolet.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video